Verbonden organisaties

BWB verzorgt de bedrijfsvoering voor de drie partnergemeenten. Deze drie gemeenten hebben een deel van hun taken georganiseerd binnen andere gemeenschappelijke regelingen dan BWB. BWB heeft rechtstreeks te maken met deze organisaties, waarvoor zij soms ook taken uitvoert.

Regionaal Archief Rivierenland

Het Regionaal Archief Rivierenland (RAR) is de archiefdienst voor de Gelderse gemeenten Buren, Culemborg, Maasdriel, Neder-Betuwe, Tiel en Zaltbommel. Alle archieven zijn gecentraliseerd in Tiel.

Werkzaak Rivierenland

Werkzaak Rivierenland is dé organisatie voor werk en inkomen in de regio Rivierenland. In een netwerk van organisaties werkt Werkzaak samen om de arbeidsmarktregio optimaal te bedienen. De visie van Werkzaak Rivierenland is: Talent werkt voor Rivierenland. Meer mensen aan het werk, op basis van hun kwaliteiten, daar zet Werkzaak Rivierenland zich voor in.

Belastingsamenwerking Rivierenland

Belastingsamenwerking Rivierenland (BSR) is een samenwerkingsverband op het gebied van lokale belastingen. BSR zorgt voor het heffen en invorderen van gemeentelijke en waterschapsbelastingen en voor de uitvoering van de Wet WOZ, de Wet BAG en de WKPB voor haar deelnemers. Dat zijn Waterschap Rivierenland, Avri en de gemeenten Culemborg, IJsselstein, Maasdriel, Montfoort, Tiel, West Maas en Waal en Wijk bij Duurstede.

Omgevingsdienst Rivierenland

Omgevingsdienst Rivierenland (ODR) verzorgt vergunningverlening, toezicht en handhaving voor de provincie Gelderland en de gemeenten Buren, Culemborg,  Maasdriel, Neder-Betuwe, Tiel, West Maas en Waal en Zaltbommel. Het gaat om de vergunningverlening- en toezichttaken op het gebied van milieu, en voor een aantal gemeenten en de provincie ook op het gebied van bouwen.

Regio Rivierenland

Regio Rivierenland is het samenwerkingsverband van tien gemeenten in de Tielerwaard, de Culemborgerwaard, de Betuwe, de Bommelerwaard en het westen van het Land van Maas en Waal. De deelnemende gemeenten zijn Buren, Culemborg, Maasdriel, Neder-Betuwe, Tiel, West Maas en Waal en Zaltbommel.

Openingstijden kantoorpand

maandag 9.00 - 16.00 uur
dinsdag 9.00 - 19.00 uur
woensdag 9.00 - 16.00 uur
donderdag 9.00 - 16.00 uur
vrijdag 9.00 - 12.00 uur

Bezoekadres

Ridderstraat 250 (ingang Oostersingel)
4101 BK Culemborg

Postadres

Postbus 73
4100 AB Culemborg

Contact

Telefoon 0345 477 700
Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag van 9.00 - 16.00 uur
Vrijdag van 9.00 - 12.00 uur

E-mail info@bvowb.nl

Wij zijn bereikbaar via

© 2024 BVOWB