Vacatures

Een inspirerend werkklimaat, waarin medewerkers zich uitgedaagd voelen om tot de beste prestaties te komen. Een omgeving waarin zij samenwerken met anderen en feedback vragen én geven op elkaars functioneren. Een cultuur waarin we resultaatsafspraken maken waaraan we ons houden.

Heb je interesse in een baan bij BWB of een van onze partnergemeenten? Hieronder vind je onze vacatures.

Wij verzoeken je gericht te solliciteren op onze functie(s). Open sollicitaties worden namelijk niet bewaard. Onze vacatures plaatsen wij ook op www.werkeningelderland.nl. Hier kun je ook een vacaturealert aanmaken.

De administratie rondom alle vacatures, dus ook die van onze partnergemeenten, is in handen van BWB. Het kan dus zijn dat je binnen het sollicitatieproces contact hebt met zowel iemand van BWB, als iemand intern bij een van de gemeenten.

  • Vacature: ervaren financieel adviseur (36 uur per week)

    Voor het team Financieel advies van BWB zijn we op zoek naar een ervaren financieel adviseur. Naast de generalistische taken krijgt onze toekomstige collega ook één of meer specifieke aandachtsgebieden, waaronder momenteel het sociaal domein. Afhankelijk van de toekomstige ontwikkelingen binnen de organisatie kan er een herverdeling van aandachtsgebieden en klantteams plaatsvinden.

  • Vacature: Beleidsmedewerker Integrale Veiligheid (36 uur per week)

    Voor de gemeente Culemborg zijn we op zoek naar een nieuwe collega voor nu nog de afdeling Stadsontwikkeling, team Sociaal Domein en Veiligheid. Momenteel is Culemborg bezig met een organisatieontwikkeling, die in maart 2019 wordt afgerond. Een van de uitkomsten van deze ontwikkeling is een apart team Veiligheid. Hiervan ga jij onderdeel uitmaken.