Nieuws

 • Niek Duursema nieuwe directeur BWB

  Niek Duursema heeft in september 2018 de functie van algemeen directeur overgenomen van Elma Groen. Elma werkte de afgelopen jaren aan de basis voor BWB. Zoals de evaluatie van Sietsma en Sietsma al aangaf, moet BWB zich nu verder professionaliseren: een goed moment om het stokje over te dragen.

 • BWB op een tweesprong

  “BWB als organisatie staat op een tweesprong.” Dat is de titel van het rapport van Sietsma en Sietsma. Dit bureau evalueerde BWB in het voorjaar van 2018. Het rapport concludeert dat de stevige basis voor BWB is gelegd en dat de organisatie zich nu verder kan professionaliseren.

 • Jaarverslag 2017 BWB nu beschikbaar

  Onze organisatie is pas twee jaar jong. Het is goed te zien dat de organisatievraagstukken in 2017 grotendeels niet meer overeenkomen met de pioniersfase. We hebben op veel vlakken al een stap gemaakt naar de organisatiefase." Elma Groen, algemeen directeur.

  Naast het financiële resultaat is ook dit jaar ons jaarverslag gevuld met interviews. Lees nu de verhalen over afgeronde harmonisatieprojecten voor onze partnergemeenten én BWB. Daarnaast vertellen collega's hoe het is om als nieuwe afdeling bij BWB aan de slag te gaan. Welke projecten zijn in 2017 opgestart en krijgen een vervolg in 2018?

  Download nu het jaarverslag 2017 van BWB (pdf, 1 MB).

 • Afscheid Miranda de Vries: Elma Groen blikt terug

  Op 20 december vertrok Miranda de Vries als burgemeester van Geldermalsen, één van de partnergemeenten van Bedrijfsvoeringsorganisatie West-Betuwe (BWB). Met haar vertrek naar Etten-Leur verloor BWB ook haar gedreven voorzitter van het bestuur. Elma Groen, directeur van BWB, haalde herinneringen op aan Miranda.

 • Vacatures

  Een inspirerend werkklimaat, waarin medewerkers zich uitgedaagd voelen om tot de beste prestaties te komen. Een omgeving waarin zij samenwerken met anderen en feedback vragen én geven op elkaars functioneren. Een cultuur waarin we resultaatsafspraken maken waaraan we ons houden.

 • Contact

  Wij werken op afspraak. Neem contact met ons op en wij helpen je graag.

 • Nieuwe website

  Wat is BWB? Hoe bereik ik BWB? Om deze vragen te beantwoorden ging op 9 november 2017 onze bescheiden website live.