Facilitaire zaken

Facilitaire zaken is verantwoordelijk voor een optimale werk- en verblijfsomgeving binnen de locaties Tiel en Culemborg (inclusief BWB). De afdeling zorgt ervoor dat alle medewerkers hun werk goed kunnen doen. De kernwoorden van deze afdeling zijn plezier, resultaatgericht en dienstverlenend.

Advies

Facilitaire zaken levert onze partners en BWB gevraagd en ongevraagd advies op facilitair vlak. Denk hierbij aan inkoop- en aanbestedingstrajecten, huisvestings- en inrichtingsvraagstukken en bijvoorbeeld leveranciersmanagement.

Beheer

Facilitaire zaken beheert diverse locaties in Tiel en Culemborg; van schoolgebouwen, kantoorgebouwen en wijkcentra tot sportaccommodaties. Onder beheerstaken verstaan wij onder andere het preventief en correctief uitvoeren van huismeestertaken en toezien op uitgevoerd werk door derden. Onze medewerkers staan rechtstreeks in contact met de inwoners.

Uitvoering

Team Facilitaire zaken is verantwoordelijk voor de uitvoering van de facilitaire dienstverlening. Hierbij dragen wij zorg voor een schone werkomgeving, goede inrichting van de werkplekken en diverse cateringdiensten. Deze werkzaamheden voeren wij zelf uit of besteden wij uit aan derden.